eemhorst_logo

Familie en vrienden

Partner en familie

Bent u de partner van de bewoner en woont u elders? Dan bent u van harte welkom om langs komen. Om samen te zijn of om samen met uw partner activiteiten te ondernemen.
eemhorst, zorginbeeld
Overweegt u om ook bij ons te komen wonen of wilt u komen logeren? Informeert u dan naar de mogelijkheden.

Voor familie en vrienden staat de deur altijd open: u bent welkom om even langs te komen om koffie te drinken of samen met uw naaste iets te ondernemen. De kleinkinderen zullen zich niet snel vervelen op ons terrein! Er is een dierenweide en voldoende speelruimte.
Indien nodig is er een overnachtingsmogelijkheid.
eemhorst, zorginbeeld

Betrokkenheid en contact onderhouden

Natuurlijk wilt u als partner of familie op de hoogte blijven van het wel en wee van uw dierbare. Dat gebeurt formeel op evaluatiemomenten en informeel tijdens uw bezoek. In overleg met de bewoner zullen we bij het intakegesprek bepalen aan wie en met welke frequentie informatie wordt verstrekt.

Daarnaast heeft elk appartement een eigen telefoonaansluiting en wifi waardoor rechtstreeks contact altijd mogelijk is.

Familienet

Stacks Image 51
Wij maken gebruik van Familienet. Dit is een extra middel om de communicatie tussen de zorg en de familie makkelijker en aantrekkelijker te maken. De bewoner heeft een beveiligde pagina op internet, waar zowel verzorgers als familie berichten en foto’s met elkaar delen. Ook kan er een agenda worden bijhouden.
Met Familienet bent u op de hoogte van het welzijn van uw familielid en verbetert de samenwerking.

Via Familienet verstrekt De Eemhorst geen medische informatie.

Caren

Stacks Image 111
Ook maken wij gebruik van Caren. Via Caren kunnen mantelzorgers op een veilige manier inloggen om inzage te krijgen in het actuele medisch dossier van uw familielid bij De Eemhorst.

Meer informatie over het gebruik van Caren.
Stacks Image 45
© De Eemhorst. Website: Quagga
De Eemhorst - Familie