eemhorst_logo

Verzorging en huishouden

Verzorging

Voor verzorging, begeleiding en ondersteuning zijn er 24 uur per dag mensen aanwezig. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in dementiezorg en beschikken over de juiste certificaten en diploma’s.

eemhorst, zorginbeeld
Dankzij onze samenwerking met een grote lokale zorgorganisatie komen gespecialiseerde paramedici regelmatig bij u langs.
Elke dag willen we zo aangenaam mogelijk maken door u met respect en in alle rust te verzorgen, u te begeleiden in de activiteiten en u desgewenst gezelschap te houden. We kijken elke dag naar wat u wilt, wat u kunt en hoe u daar zo veel mogelijk van kunt genieten.

Wij bieden een plek waar u zich als bewoner thuis voelt. En waar ook uw partner, vrienden, kinderen en kleinkinderen altijd welkom zijn. Een plek om comfortabel te wonen en die uitnodigt om van het buitenleven te genieten. Zo kunt u actief en zo veel mogelijk zelfstandig leven zoals u thuis gewend bent.

Huishouden

eemhorst, zorginbeeld
Er is altijd een zorgmedewerker dichtbij. Deze vertrouwde gezichten hebben de vereiste diploma’s en ervaring en kunnen alle handelingen voor verzorging en huishouding uitvoeren. Bij het bereiden van maaltijden, de was, schoonmaak en andere huishoudelijke taken worden ze geholpen door gespecialiseerde schoonmakers, gastheren en -vrouwen en onze kok.
Stacks Image 99
© De Eemhorst. Website: Quagga
De Eemhorst - Verzorging en huishouden